De eerste stap richting
je doel is gezet

Goed dat je
hier bent

black concrete stairs
black concrete stairs

Creatieve Coaching

De keuze is reuze: welke coach is voor jou de juiste?

Mijn specialiteit is creatieve coaching:
Muziek en beelden uit de kunst en natuur helpen jou
om in beweging te komen en je doelen te bereiken.
Speciaal voor open, flexibele, nieuwsgierige individuen.
Je hoeft zelf niet creatief te zijn (mag wel natuurlijk!)

Gun jezelf

Een zinvol
(werk) leven

Enthousiast en vol vertrouwen aan je dag beginnen. Energie krijgen van wat je doet. Vooruitgang boeken, op zakelijk vlak én als mens. Op de juiste plek zitten. Leren van obstakels en van de mensen om je heen. Voldaan terugkijken op je dag. Een gezonde werk-privé balans.

Klinkt als muziek in de oren toch?
Ik geloof erin dat dit voor iedereen weggelegd is, ook voor jou.

Sterke mensen vragen hulp

"Coaching? Dat is toch voor mensen die het niet zelf kunnen?" met als achterliggende gedachte: Hulp in moeten schakelen is een teken van zwakte.

Maar: hoe vaak ben je iemand tegengekomen die hulp heeft durven vragen en er slechter van is geworden? Als je terugblikt op je leven, heb je dan spijt van de uitgestoken hand die je hebt aangepakt?

Zet de eerste stap: ga het gesprek aan. Twee weten meer dan één.

Ook voor jou, want
Zo denk ik

Over coaching
Verleden > Heden > Toekomst

Coaching wordt vaak verward met therapie of gesprekken met een psycholoog. En daarmee onstaat voor sommigen onnodig een drempel. Het grote verschil is dat coaching vooruit kijkt: waar wil je naar toe en hoe ga je dit bereiken?

Belemmeringen zijn niet zelden geworteld in het verleden: waarden die deel uitmaakten van je opvoeding, of gedachtes gevormd door wat eerder op je pad is gekomen. Wanneer persoonlijke bagage van invloed is op het bereiken van jouw coachdoel, komt deze in de gesprekken aan bod.

Maar we gaan jouw verleden niet oplossen, we werken aan een praktische oplossing in het heden. Met als fijne bijkomstigheid dat je een mooiere toekomst tegemoet gaat.

black and silver desk phone on white knit table mat
black and silver desk phone on white knit table mat
Maak het verschil

Jouw coachtraject

Eén van de meest waardevolle aspecten van een coachtraject is dat je bewustzijn creërt in waar jij naar toe wilt. Jouw doel in je werk of loopbaan, jouw doel voor het coachtraject en jouw doel voor ieder gesprek. We volgen jouw pad, waarbij ik als coach met je meeloop.

Ik bied verschillende routes aan waaruit je kunt kiezen, en ik reik je mijn hand als je obstakels tegenkomt. Alles afgestemd op jouw behoeftes.

#professionele ontwikkeling #persoonlijke groei

Jouw pad
Jouw pad

Over CoachInZicht

  • Coachees (=mensen die gecoacht worden) zijn op zoek naar houvast, structuur om hun doel te bereiken. Ze dobberen op de open zee, komen niet vooruit. Maar dan: Coach in zicht! Er komt een einde aan het rondzwerven, je krijgt een duwtje in de rug en eindelijk vaste grond onder je voeten.

  • Bij CoachInZicht werk je aan praktische doelen, maar daar gaan de nodige inzichten aan vooraf. Die doe je in het coachtraject op. Of je hebt al reflecterend reeds inzichten opgedaan en weet deze nog niet in te passen bij het bereiken van jouw doelen.

CoachInZicht draagt een dubbele betekenis:

If you don't like where you are, move. You are not a tree.

Wat kan ik voor jou betekenen?